سواد رسانه ای
⬅️ یادمان باشد در گروههایی که اعضا و مدیر آن را بخوبی نمیشناسیم عضو نشویم
⬅️عضو شدن در گروه های ناشناس مثل این است که وارد خانه ی غریبه ای شدیم که ممکن است به شما آسیب بزند
⬅️وارد هر گروهی می شوید با اجازه والدین و با آگاهی باشد حتی اگر دوستانتان شما را عضو گروهی کرده باشند
⬅️ نه گفتن تنها برای فضای حقیقی کاربرد ندارد بلکه نیاز هست در فضای مجازی هم نه بگویم به افراد ناشناسی که پیام داده اند نه بگویم و سلام او را پاسخ ندهیم ویا وارد هر گروهی نشویم
⬅️ قبل از نگاه کردن فیلم، بازی، کارتون، خواندن متن، دیدن کلیپ با اهداف آن آشنا شوید
⬅️ مشکلات و واقعیت ممکن است کمی دلهره آور باشد مثل وجود کرونا اما با آگاهی و پیشگیری میتون خود را از گزند همه مشکلات محافظت کرد
⬅️امنیت شما در فضای مجازی برای والدین و کادر مدرسه خیلی مهم است
⬅️ به سخنان بی پایه واساس در فضای مجازی گوش ندهید تا دچار اضطراب نشوید
این مطالب صرفا برای آگاهی بخشی شماست تا در کنار خانواده تان با شادی و بدون ترس زندگی کنید.
با دنیا همکلاس باش
دنیا در هر ثانیه در حال پیشرفت است. تصورش برایمان بسیار سخت بود که روزی برسد که فرزندان ما فقط به اندازه خوردن یک وعده غذایی از کامپیوتر فاصله بگیرند؛ اما کودکان دبستانی را چگونه میتوان با تکنولوژیهای تازه روبرو کرد؟ کدام راهها برای اینکه وسایل و تجهیزات جدید را در اختیار یک کودک بگذاریم مناسبتر است؟
قبل از خرید هر وسیله تازهای، با فرزندتان راجع به فواید و مضرات آن وسیله صحبت کنید و از او بخواهید خودش درباره لزوم خرید آن قضاوت کند. کودکان نیاز به دلیل دارند. میتوانید با دلیل و منطق با او صحبت کنید و درباره خرید تصمیم بگیرید.
مهم ترین و اساسی ترین توانایی و قابلیت انسان و بنیادی ترین عامل ایجاد ارزش، خلاقیت است که در همهٔ ابعاد و جنبه های زندگی او نقش کاملا حیاتی ایفا می کند.
بسیاری از افراد تصور می کنند که خلاقیت یک استعداد ذاتی است که بچه های آنها یا دارای آن هستند و یا فاقد آن، در صورتی که یک تفکر غلط است.
درست همانطور که همه کودکان به یک اندازه باهوش نیستند، همه کودکان هم به یک اندازه خلاق نیستند و خلاقیت بیشتر یک مهارت است تا یک استعداد ذاتی، و این مهارتی است که والدین می توانند در فرزندان خود تقویت کنند.
نبود ِاعتمادبهنفس و خودباوری از جمله عواملی است که دانشآموزان را از تلاش باز میدارد و سبب افت تحصیلی آنها میشود.اگر انسان ظرفیتها وتواناییهای خدادادی خود را نشناسد و باور نداشته باشد که میتواند با اتکا به نفس بر مشکلات و حوادث گوناگون فائق آید، بدیهی است که هنگام مواجه شدن با کمترین مشکلات، خود را در بنبستی گرفتار خواهد دید که سراسر زندگی او را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.
معلمان باید به دانشآموزان خود کمک کنند تا خود را باور کنند و بتوانند خلاقیتهای تحصیلی خود را بروز دهند. ترس از گرفتن نمرات بد در امتحانات، بهویژه امتحانهای نهایی یکی از پیآمدهای نبودِ خودباوری است که سبب افت تحصیلی دانشآموزان میشود.